Mapa!


mapav.jpg

Lani apartmani se nalaze na trista-pedeset metara od samog centra Divčibara, odnosno na dve stotine metara od ski staze. Pogledajte mapu sa leve strane, Lani apartmani su označeni crvenom bojom. Sliku možete uvećati, detaljno pretražiti i videti gde se tačno nalazimo na mapi Divčibara.

    Kako do Divčibara?

mapa divcibara

Divčibare su dobro povezane sa svim delovima Srbije. Ako se iz Beograda ide Ibarskom magistralom, preko Divaca i Mionice, ima 117 kilometara, a pravcem preko Kaone i Valjeva - 128. Od Novog Sada ih deli 177 kilometara, ukoliko se koristi Šabački put, a od Užica, preko Požege i Tometinskog polja treba preći 64 kilometra. Ako se ide iz Čačka preko Ljiga i Mionice ima 133 kilometara.

OČEKUJEMO VAS!

 

Izdvojili smo za Vas nekoliko korisnih Internet adresa koje Vam mogu pomoći da se u potpunosti informišete i steknete celokupan utisak:

  

 

 

Lani apartmani
Mesto:
Divčibare

Kontakt osoba
0644921684, 0654653357

(Veselin i Žaklina Ristić)

 


"Bilo nam je veliko zadovoljstvo da budemo Vaši gosti! Sve pohvale za apartmane! Hvala na divnom iskustvu! Vidimo se nekom novom prilikom!"

Nikola Jovanović, Subotica


"Odmor u apartmanima Lani, na Divčibarima, za nas predstavlja nezaboravno i veoma lepo iskustvo! Slika govori više od hiljadu reči!"

Porodica Branković, Sombor