O apartmanima!lani apartmani divcibareApartmani su pušteni u rad prvog januara 2009 godine. U potpunosti su novi. Cela zgrada obezbeđena je video nadzorom. Apartmani poseduju posebne ostave za skije, sanke i drugu Vašu opremu. Bitno je napomenuti da apartmani poseduju poseban parking za sve goste.


Posebno naglašavamo da se Lani apartmani nalaze u mirnom i tihom delu Divčibara i predstavljaju pravi izbor za sve one koji žele da pobegnu od gradske vreve i na najbolji mogući način provedu svoj odmor u apsolutnom miru i tišini.
Apartmani su za četiri osobe, sastoje se od dnevne sobe sa kuhinjom i kupatilom. Kompletno su opremljeni po standardima A kategorije. Poseduju kablovsku Total televiziju, TA peć, kompletno opremljenu kuhinju, posteljinu, peškire...
Duboko smo uvereni da će lepota enterijera i ugodna, opuštena atmosfera uciniti Vaš odmor nezaboravnim i uticati na to da nas posetite ponovo..

    Kako stići do nas?


apartmani divcibareLani apartmani se nalaze na trista-pedeset metara od samog centra Divčibara, odnosno na dve stotine metara od ski staze.
Kao što smo prethodno napomenuli Divčibare se nalaze 38 kilometara od Valjeva i dobro su povezane sa svim delovima Srbije. Ako se iz Beograda ide Ibarskom magistralom, preko Divaca i Mionice, ima 117 kilometara, a pravcem preko Kaone i Valjeva - 128. Da bi ste stekli potpuniji utisak o tome gde se tačno nalazimo pogledajte mapu.

OČEKUJEMO VAS!

 

Izdvojili smo za Vas nekoliko korisnih Internet adresa koje Vam mogu pomoći da se u potpunosti informišete i steknete celokupan utisak:

  

 

 

Lani apartmani
Mesto:
Divčibare

Kontakt osoba
0644921684, 0654653357

(Veselin i Žaklina Ristić)

 


"Ovo je svakako jedno od najlepših mesta gde sam proveo odmor. Divna priroda, apsolutni mir, tišina i više nego prijatna atmosfera omogućili su mi da se lepo provedem i odmorim. Odličan smeštaj!"

Dragan Plećić, Niš


"Odmor u apartmanima Lani, na Divčibarima, za nas predstavlja nezaboravno i veoma lepo iskustvo! Slika govori više od hiljadu reči!"

Porodica Branković, Sombor